Bemutatkozás

Cégünk 1994-ben alakult NR-X Kft. néven, elsősorban számítástechnikai oktatás és nyomdai előkészítés tevékenységi körökkel. 1998-ban tulajdonosváltás következtében a cég neve NR-X-VVV.HU Kft-re változott. A tevékenységi köre tovább bővült, adatbázistervezés, számítógépes hálózatok építése, karbantartása és az ehhez szükséges eszközök forgalmazásának irányába. Én 1998-óta vagyok a cég alkalmazásában. 2002-óta ügyvezetőként, 2006 óta tulajdonosként és ügyvezetőként veszek részt a cég életében. A cég 95%-ban családi tulajdonban van. Az egyetemi éveim alatt (1999-2004), cégünk pályája az 1998-ban megkezdett irányba haladt. 2004-ben A Budapesti Műszaki és Gazdasági Egyetem Épületgépészeti Tanszékén Gépészmérnöki diplomát szereztem és a cég profilját a végzettségemnek megfelelő tevékenységek irányába kezdtem mozdítani. A 2005-ös év az átmenet éve volt, a számítástechnikai munkák háttérbe szorultak és a helyükbe épületgépszeti tervezői tevékenységek léptek. A profilváltás jól sikerült, ennek lezárásaként 2006 márciusában ismét nevet változtattunk és VGL 79 Kereskedelmi, Szolgáltató és Mérnökiroda Kft. (röviden VGL 79 Kft.) néven, megújúlt külsővel - de továbbra is a megszokott magas minőségben - folytatjuk ügyfeleink szolgálatát.

Célkitűzéseink legfontosabb elemei:

A magas minőségű, pontos munkavégzés számunkra azt jelenti, hogy valamennyi részletében alaposan átgondolt és kidolgozott terveket határidőre nyújtjuk át ügyfeleink részére. A tervezési folyamat során valamennyi választható lehetőségről tájékoztatjuk megrendelőinket, bemutatva a lehetőségek előnyeit, hátrányait gazdaságossági és használhatósági szempontból, hogy a megfeleő mennyiségű és minőségű információk birtokában dönthessenek egyik vagy másik lehetséges megoldás közül. A pontos tájékoztatás részeként honlapunkon a "Szakmai anyagok" címszó alatt folyamatosan helyezünk el írásokat, cikkeket, melyek építkezőknek, lakásfelújítóknak, egyetemistáknak ill. az érdeklődöknek villantanak fel fontos szempontokat, nyújtanak használható támpontokat.
Az energiatakaréskosságot és környezetvédelmet készülő terveinken a korszerű műszaki megoldások alkalmazásával, valamint az energiatudatos szemlélet közvetítésével igyekszünk szolgálni.

Vincze Gábor